Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek simit görmek

Rüyada ekmek simit görmek

Rüyada ekmek simit görmek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada ekmek simit gördüyseniz:

  • Kendi fikir, nasihat veya önerilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada simit ekmek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekmek ve simit görmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, uzun sohbetler edeceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine yorulur.

Rüyada simit ekmek görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine işarettir.

Rüyada ekmek simit görmek çarelere kavuşacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, başarıların devamlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada can simiti görmek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına alamet etmektedir.

Rüyada simit yemek görmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine işarettir.

Rüyada deniz simiti görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, yenisinin başlayacağına inanılır.

Rüyada simit toplamak kazancın günden güne düşeceğine, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Merhabalar ben rüyamda sahur icin ekmek almaya firina gidiyordum fırında baya bir bekledikten sonra ekmekek beklerken simit almışım fakat istediğim kadar ekmek çıkmayınca firincilara tartışıp aldıklarını verip paramı ıade aldıktan sonra başka fırın bakmaya gidiyordum