Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin simit verdiğini görmek

Rüyada birinin simit verdiğini görmek

Rüyada birinin simit verdiğini görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, sıkıntı çekeceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, insanlara küsüleceğine inanılır.

Rüyada birinin simit verdiğini gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle ön plana çıkmak isteyebilirsiniz.

Rüyada birinin simit verdiğini görmek mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada simit verdiğini görmek verilen sözlerin tutulacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine işaret eder.

Rüyada simit ekmek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada simit pişirmek kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine tabir olunur.

Rüyada birinden simit almak aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada can simidi görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada simit satan görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada simit çay görmek şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments