Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden simit almak

Rüyada ölüden simit almak

Rüyada ölüden simit almak eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, insanlara iyilik yapmaya, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüden simit almak gördüyseniz:

  • Bazı başlangıçlar yapmaktan çekiniyor ya da bazı konuların ağır ilerlemesinden rahatsızlık duyuyor olabilirsiniz.

Rüyada ölüye simit vermek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine rivayet eder.

Rüyada ölüden simit almak çok hayırlı işlere girileceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine yorulur.

Rüyada denizde simitle yüzmek imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine yorulur.

Rüyada birini simit satarken görmek ticaretin önünün açılacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada simit almak ve yemek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına işarettir.

Rüyada can simidi görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada can simidi takmak bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, dileklerin gerçekleşeceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birinden simit almak rakiplerin oyununa gelineceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments