Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küflü simit görmek

Rüyada küflü simit görmek

Rüyada küflü simit görmek bunun için Allah’a şükredeceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, sevdiği birine hediye alacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada küflü simit gördüyseniz:

  • Evde ihtilaflar gözüküyor.

Rüyada küflü simit görmek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, hoşgörülü biri olunacağına işarettir.

Rüyada küflü simit yemek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada can simidi takmak eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine rivayet eder.

Rüyada birinden simit almak kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına işarettir.

Rüyada simit koklamak eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, maddi durumunun düzeleceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada simit aramak huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada simit börek görmek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine delalet etmektedir.

Rüyada simit verdiğini görmek sıkıntılarına ortak olacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, hayatının karışacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments