Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simit aldığını görmek

Rüyada simit aldığını görmek

Rüyada simit aldığını görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, hidayete erip huzuru bulacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına alamet etmektedir.

Rüyada simit aldığını gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya ortaya çıkan bilgiler konuya müdahale etmenizi gerektiriyor olabilir.

Rüyada simit aldığını görmek iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına tabir olunur.

Rüyada simit ayran görmek keyifli günler geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına işaret eder.

Rüyada simit almak ve yemek bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, az çalışarak çok gezeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birinden simit almak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına inanılır.

Rüyada can simidi görmek pek çok kişiyi idare edeceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada taze simit görmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz simit görmek manevi olarak da yıpranacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına işaret eder.

Rüyada deniz simiti görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments