Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simit yaptığını görmek

Rüyada simit yaptığını görmek

Rüyada simit yaptığını görmek çok kötü günler yaşayacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, anne baba ile ters düşüleceğine, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına işarettir.

Rüyada simit yaptığını gördüyseniz:

  • Her koşul sizin lehinize olmasına veya tümüyle haklı olmanıza rağmen beli durum ya da koşulları zorlamanız istenmeyen sonuçlar doğurabilir.

Rüyada kandil simiti yemek yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini simit satarken görmek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, belalı insanlara denk geleceğine, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına yorulur.

Rüyada ölüye simit vermek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına alamet eder.

Rüyada simit yedirmek büyük kazanç elde edileceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada simit almak şansının kendinden yana olacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, malvarlığının çok daha artacağına delalet eder.

Rüyada susamlı simit yemek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, çirkin sözler işitileceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada simit yediğini görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına işarettir.

Rüyada simit fırını görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments