Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simit vermek

Rüyada simit vermek

Rüyada simit vermek çok büyük başarılara kavuşacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada simit vermek gördüyseniz:

  • Duygusal karışıklıklar söz konusu olabilir.

Rüyada simit poğaça görmek kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına delalet eder.

Rüyada simit dükkanı görmek aynı zamanda da korunup kollanacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada simit yaptığını görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada susamlı simit almak onu isyan noktasına getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük simit görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada simit almak kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine delalettir.

Rüyada simit yediğini görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada simit çalmak para sıkıntısı çekeceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments