Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simit almak

Rüyada simit almak

Rüyada simit almak bazı konser etkinliklerine katılacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, kişinin esenlik bulacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada simit almak gördüyseniz:

  • İşbirliği veya ortaklık durumuna girebilirsiniz.

Rüyada biriyle simit yemek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, çareye ve çözüme ulaşacağına, daha büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada simit dükkanı görmek anlayışlı bir kısmet çıkacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine inanılır.

Rüyada fırında simit görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına işarettir.

Rüyada susamlı simit görmek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada can simidi görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, zengin bir hayat sürüleceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuvalette simit görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada simit bölüşmek aile içinden birinin gurbete çıkmasına, sayılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük simit görmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments