Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simit poğaça görmek

Rüyada simit poğaça görmek

Rüyada simit poğaça görmek hileye ve fesada başvurmayacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, kalp kırmaya, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine tabir olunur.

Rüyada simit poğaça gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız öfke bilinçüstünüze fışkırabilir.

Rüyada poğaça simit görmek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine tabir olunur.

Rüyada simit poğaça satmak geleceğinin de çok parlak olacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, yaşamına bakacağına delalet eder.

Rüyada simit poğaça görmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada simit ve poğaça görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada birine poğaça vermek tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, işinde en iyisi olacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada poğaça satmak kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, sevinileceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada poğaça satın almak kendisini keşfedeceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada yanmış poğaça görmek kapanan kapıların açılacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments