Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simit yediğini görmek

Rüyada simit yediğini görmek

Rüyada simit yediğini görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, feraha ereceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada simit yediğini gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilişkelerinizde sorunlar yaşayıp maddi konularda da sıkışıklığınız olabilir.

Rüyada simit yediğini görmek insanlara yol göstereceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada simit yedirmek aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, moralinin yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin simit yediğini görmek mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, borçlarının da kapanacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada simit kırıntısı görmek inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada simit yapmak borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine tabir olunur.

Rüyada simit çay görmek eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada simit koklamak rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, hane içine ay doğacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada simit vermek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments