Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simit çalmak

Rüyada simit çalmak

Rüyada simit çalmak fırsatların istenmeden harcanacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına işaret eder.

Rüyada simit çalmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız da renklenebilir.

Rüyada simit çalmak düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada peynirli simit görmek tüm sıkıntıların giderileceğine, başarılı adımlar atacağına, her daim Allah yolunda olacağına işaret eder.

Rüyada çekirdekli simit görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada simit hamuru görmek böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birinden simit almak gönül hoşluğu yaşayacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada çok simit görmek hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, karşılığını bulacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada sıcak simit görmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, maddi gücünün de daimi olacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Rüyada can simidi takmak sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments