Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük simit görmek

Rüyada büyük simit görmek

Rüyada büyük simit görmek neşesini kaybedeceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada büyük simit gördüyseniz:

  • Analitik zekanız diğerlerinden çok daha iyi çalışıyor.

Rüyada büyük simit görmek kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada simitler görmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada simit susamı görmek işlerinin istediği gibi olacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına, insanlara öncülük edeceğine işaret eder.

Rüyada martılara simit atmak atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada simit koklamak büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, eve huzur dolacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına yorulur.

Rüyada simitçi dükkanı görmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada sıcak simit yemek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalettir.

Rüyada simit sattığını görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, beklediklerini duyacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments