Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simit dükkanı görmek

Rüyada simit dükkanı görmek

Rüyada simit dükkanı görmek yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, afiyete ereceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada simit dükkanı gördüyseniz:

  • Siz ya da karşınızdaki kişi dürüst bir karar alabilmek için tüm gerçekleri paylaşmadıysanız, duygusal bir durum söz konusu olabilir.İlerlemek için gerekli değişiklikleri yapmaya hazır olmalısınız.

Rüyada simit dükkanı görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada simitçi dükkanı görmek işlerin iyiye gideceğine, şartlarının da zenginleşeceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına yorulur.

Rüyada biriyle simit yemek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada susamlı simit görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına inanılır.

Rüyada yanık simit görmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekmek simit görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, belalardan korunacağına işaret eder.

Rüyada can simidi görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada simit bölüşmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments