Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simit toplamak

Rüyada simit toplamak

Rüyada simit toplamak moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, hayır vereceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalettir.

Rüyada simit toplamak gördüyseniz:

  • Kendi üstünüze düşeni yapmanız durumunda yakında belli fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada simit toplamak neşe ve sevinç içinde olacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada yarım simit görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinden simit almak sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada simit görmek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine alamet eder.

Rüyada sıcak simit görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hatalarını fark edeceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada simit ekmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada simit ikram etmek ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada ölüye simit vermek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments