Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye simit vermek

Rüyada ölüye simit vermek

Rüyada ölüye simit vermek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, çok yorulacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüye simit vermek gördüyseniz:

  • Elinize daha önceden verilmiş kararları ilgilendiren bilgi veya haberler geçebilir.

Rüyada ölüye simit vermek istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, prestij kaybı yaşayacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına inanılır.

Rüyada ölüden simit almak hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine yorulur.

Rüyada taze simit görmek evlatların hayırsız çıkacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bayat simit görmek önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada can simidi takmak üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yarım simit görmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, afiyette ve keyifte olacağına işaret eder.

Rüyada simit satan görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, kederlerinin son bulacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada poğaça simit görmek zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments