Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinden simit almak

Rüyada ölmüş birinden simit almak

Rüyada ölmüş birinden simit almak üzüleceğine, zor durumda kalacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinden simit almak gördüyseniz:

  • Tavrınız sert oluyor bence biraz yumuşatın.

Rüyada tuvalette simit görmek işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, aile içinde de bereketin artacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada simit yapmak sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada simit fırını görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinden simit almak yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, haneye dertlerin gireceğine  tabir olunur.

Rüyada simit paylaşmak kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada simit yedirmek kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada simit verdiğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına delalet eder.

Rüyada birinin simit dağıttığını görmek hastalıklardan kurtulacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments