Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarım simit görmek

Rüyada yarım simit görmek

Rüyada yarım simit görmek ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, daha temkinli ve garantici olacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yarım simit gördüyseniz:

  • Zor bir durumu sona erdirmek için dürüst olunması gerekiyor olabilir.

Rüyada yarım simit görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına işarettir.

Rüyada poğaça simit görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada simitçi görmek çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada can simidi görmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, başarılarının sürekli olacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada simit satmak zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmek ve simit görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada simit peynir yemek herkesten ileriye gideceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada simit börek görmek mali krize gireceğine, dara düşeceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments