Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simit görmek

Rüyada simit görmek

Rüyada simit görmek sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada simit gördüyseniz:

  • Kendinizi korumak kaydıyla, şüpheleri bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada yarım simit görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, işlerinde kara geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük simit görmek kişinin geçiminin zorlaşacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, planlarının gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada birinden simit almak sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada can simidi takmak dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini simit satarken görmek beklenmedik kapıların açılmasına, ipliklerini pazara çıkaracağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine yorulur.

Rüyada simit peynir yemek moral bulacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada simit paylaşmak çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına işarettir.

Rüyada simit pişirmek başa iş açacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, hasta ise şifa bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments