Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simit ekmek

Rüyada simit ekmek

Rüyada simit ekmek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada simit ekmek gördüyseniz:

  • Belli bir konuya yaklaşabilmek veya belli bir alanda ilerlemek için neler yapabileceğinizi gözden geçirmeli, gerekirse eski örneklemeleri ya da yöntemleri geride bırakmalısınız.

Rüyada simit ekmek görmek zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına alamet eder.

Rüyada ekmek simit görmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına işarettir.

Rüyada simit ekmek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, kederinin dağılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekmek ve simit görmek hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, tüm sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin simit verdiğini görmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, eğer işsizse iş bulacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına inanılır.

Rüyada birine simit vermek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada simit toplamak huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada simit poğaça satmak bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments