Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simit ikram etmek

Rüyada simit ikram etmek

Rüyada simit ikram etmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, refah içinde olacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada simit ikram etmek gördüyseniz:

  • Her tür aksilik olabilir.

Rüyada simit ikram etmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada simit hamuru görmek dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada simit ve çay görmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada simit yerken görmek rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, hayatının iplerini eline alacağına delalettir.

Rüyada simit dükkanı görmek hayırlı haberlere, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine alamet eder.

Rüyada simit susamı görmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada simit aldığını görmek daha büyük adımlar atılacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada simit yiyen birini görmek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments