Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simit koklamak

Rüyada simit koklamak

Rüyada simit koklamak iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada simit koklamak gördüyseniz:

  • Belli bir durumun bambaşka bir duruma dönüşme olasılığı var.

Rüyada simit koklamak sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına işarettir.

Rüyada simit satıcısı görmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, yeni projelere atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada simit almak ve yemek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada simit yemek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, ağır günler geçireceğine işarettir.

Rüyada beyaz simit görmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına yorulur.

Rüyada simitler görmek çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına tabir olunur.

Rüyada çekirdekli simit görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, başkalarının malına göz dikeceğine inanılır.

Rüyada simit ekmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments