Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simit ve susam görmek

Rüyada simit ve susam görmek

Rüyada simit ve susam görmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, engellerin ortadan kalkacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, gözyaşının dineceğine tabir olunur.

Rüyada simit ve susam gördüyseniz:

  • Maddi anlamda bazı yardımlar alabilir veya maddi açıdan desteklenebilirsiniz.

Rüyada susamlı simit yemek hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine delalettir.

Rüyada simit susamı görmek evlatlarının hayırlı olacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada susamlı simit görmek hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, kötü bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada susamlı simit almak yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine yorulur.

Rüyada simit ve susam görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına işarettir.

Rüyada susam yediğini görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah susam görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, hayallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada kavrulmuş susam yemek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments