Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simit verdiğini görmek

Rüyada simit verdiğini görmek

Rüyada simit verdiğini görmek karlı işler alacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada simit verdiğini gördüyseniz:

  • Ufak tatsızlıklar canının sıkılmasına neden olabilir.

Rüyada birinin simit verdiğini görmek kişinin içinin daralacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada simit verdiğini görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına inanılır.

Rüyada ekmek ve simit görmek hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına işarettir.

Rüyada tuvalette simit görmek masabaşı bir işe girileceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada simit ve susam görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada simit börek görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine delalettir.

Rüyada simit sattığını görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına inanılır.

Rüyada birine simit vermek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments