Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simit poğaça satmak

Rüyada simit poğaça satmak

Rüyada simit poğaça satmak iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına işarettir.

Rüyada simit poğaça satmak gördüyseniz:

  • Bir anlaşma, karlı bir alışveriş, yatırım veya hediye bazı kutlamalar yapılmasını gerektirebilir.

Rüyada simit poğaça satmak işlerinin yarıda kalacağına, evi yoksa ev alacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına delalet eder.

Rüyada simit ve poğaça görmek sevinçli haberler geleceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına inanılır.

Rüyada poğaça simit görmek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada simit poğaça görmek kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, aile bireyleri ile tartışacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada poğaça satmak iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, alım gücünün artacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine poğaça vermek maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada peynirli poğaça görmek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına yorulmaktadır.

Rüyada cevizli poğaça görmek düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments