Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayının saldırdığını görmek

Rüyada ayının saldırdığını görmek

Rüyada ayının saldırdığını görmek yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ayının saldırdığını gördüyseniz:

  • İşle ilgili yeni yöntemler geliştirebilir, yeni araçlar kullanmayı öğrenebilir, teni sözleşmelere imzalar atabilirsiniz.

Rüyada ayının birine saldırdığını görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada ayının saldırdığını görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine inanılır.

Rüyada ayının kovalamasını görmek sorunların tatlıya bağlanacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada ayının doğurduğunu görmek çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayın çoğaldığını görmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına delalet eder.

Rüyada ayın yaklaştığını görmek üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayın kırmızı olduğunu görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, iş hayatının düzeleceğine delalettir.

Rüyada ayın batıdan doğduğunu görmek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments