Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayının doğurduğunu görmek

Rüyada ayının doğurduğunu görmek

Rüyada ayının doğurduğunu görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, planların tutmayacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına, takdir edilen kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayının doğurduğunu gördüyseniz:

  • Sinirlerinizi bozan bazı fikir veya anlaşmalardan vazgeçebilirsiniz.

Rüyada ayının doğurduğunu görmek cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, dilediği gibi yaşayacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına işaret eder.

Rüyada ayın yere düştüğünü görmek yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kış ayını görmek sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına işarettir.

Rüyada ayın yaklaştığını görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına yorulur.

Rüyada ayın yeryüzüne düştüğünü görmek çok başarılı işlere girileceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayın doğduğunu görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere, çeşitleneceğine işarettir.

Rüyada ayın battığını görmek geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayın kırmızı olduğunu görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments