Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayın çoğaldığını görmek

Rüyada ayın çoğaldığını görmek

Rüyada ayın çoğaldığını görmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine işarettir.

Rüyada ayın çoğaldığını gördüyseniz:

  • Değişime hazırlanın.

Rüyada ayın çoğaldığını görmek ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına alamet eder.

Rüyada parmaklarının çoğaldığını görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, başka işler deneyeceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada farelerin çoğaldığını görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına yorulur.

Rüyada ayak parmağının çoğaldığını görmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine yorulur.

Rüyada böceklerin çoğaldığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz suyunun çoğaldığını görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada el parmaklarının çoğaldığını görmek evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine delalettir.

Rüyada ayak parmaklarının çoğaldığını görmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments