Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayın yaklaştığını görmek

Rüyada ayın yaklaştığını görmek

Rüyada ayın yaklaştığını görmek yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayın yaklaştığını gördüyseniz:

  • Yaratıcı ya da eğlenceli aktiviteler ilginç alternatiflerle karşılaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada ayın yeryüzüne düştüğünü görmek birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayın üzerinde yazı görmek harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine alamet eder.

Rüyada ağustos ayında kar yağdığını görmek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşure ayında aşure görmek büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayın suya düştüğünü görmek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada ayın ikiye ayrıldığını görmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada zilhicce ayını görmek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına alamet eder.

Rüyada mart ayında kar yağdığını görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, hem de sevdiklerinin olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments