Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayın batıdan doğduğunu görmek

Rüyada ayın batıdan doğduğunu görmek

Rüyada ayın batıdan doğduğunu görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada ayın batıdan doğduğunu gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda problemler veya tartışmalar ya da bazı sonuçlanmalar söz konusu olabilir.

Rüyada ayın batıdan doğduğunu görmek nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına işarettir.

Rüyada güneşin batıdan doğduğunu görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneşin batıp doğduğunu görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayın batışını görmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayın doğduğunu görmek şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına alamet eder.

Rüyada birine bıçak batırmak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına delalettir.

Rüyada vücuduna iğne batırmak sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, kimseye borçlanmayacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına işarettir.

Rüyada birisine iğne batırmak isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments