Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahsız savaşmak

Rüyada silahsız savaşmak

Rüyada silahsız savaşmak elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, giden birinin geri döneceğine, kalabalıktan uzak olacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, hasta olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına rivayet eder.

Rüyada silahsız savaşmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda ilerlemenize yardım edecekse yer değişikliği ya da şehir değiştirme türünde gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada silahla savaşmak mevki kaybına uğrayacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada silahsız savaşmak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada silahlı savaşmak onlara çok bağlı olacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine işarettir.

Rüyada silahlarla savaşmak nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine delalettir.

Rüyada kaplanla savaşmak ticaretin değer ve hız kazanacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada birileriyle savaşmak zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada asker olup savaşmak elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada böceklerle savaşmak etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments