Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek başına savaşmak

Rüyada tek başına savaşmak

Rüyada tek başına savaşmak yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, zorluklarının son bulacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, anne baba ile ters düşüleceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına rivayet eder.

Rüyada tek başına savaşmak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi canlandırabilir, güçlendirebilir veya yeni kişilerle arkadaşlık kurabilirsiniz.

Rüyada tek başına savaşmak gelir kaynaklarının yok olacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek başına ağlamak çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, doğru karar veremeyeceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tek başına koşmak daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tek başına namaz kılmak tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, yepyeni biri haline geleceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına tabir olunur.

Rüyada tek başına cuma namazı kılmak elinde avucunda olanı yitireceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada tek başına kalmak ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek başına yolda yürümek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, aşık olacağına alamet eder.

Rüyada tek başına yemek yemek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments