Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla savaşmak

Rüyada silahla savaşmak

Rüyada silahla savaşmak kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, kötü günlerinin biteceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada silahla savaşmak gördüyseniz:

  • Gerekeni uygularsanız öncelikle maddi açıdan kazanç getirebilir.

Rüyada silahsız savaşmak sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine işaret eder.

Rüyada silahlı savaşmak çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada silahlarla savaşmak kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahla savaşmak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada askerde savaşmak sıkıntılarının son bulacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına işarettir.

Rüyada gemide savaşmak meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına alamet eder.

Rüyada robotlarla savaşmak ön planda kalmayı sağlayacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kurtla savaşmak hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments