Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vatan için savaşmak

Rüyada vatan için savaşmak

Rüyada vatan için savaşmak uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına yorulur.

Rüyada vatan için savaşmak gördüyseniz:

  • Samimi olmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada vatan için savaşmak bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada vatan haini görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada vatan haini öldürmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, sorunlar altında ezileceğine tabir olunur.

Rüyada din için savaşmak rakiplerin teker teker alt edileceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölülerle savaşmak çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada asker olup savaşmak istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına yorulur.

Rüyada müslümanlık için savaşmak baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada uhud savaşında savaşmak yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments