Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atlarla savaşmak

Rüyada atlarla savaşmak

Rüyada atlarla savaşmak işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, karalar bağlayacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada atlarla savaşmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ya da aile fertlerinden biriyle küçük bir anlaşmazlık olabilir.

Rüyada at üstünde savaşmak emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına yorulur.

Rüyada atlarla savaşmak refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Rüyada atla savaşmak hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, büyük adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada orduyla savaşmak tövbe etmeden vefata, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada örümcekle savaşmak borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, hasta ve zor geçireceğine alamet eder.

Rüyada pkk savaşmak huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada asker olarak savaşmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada azraille savaşmak bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, büyük takdir toplanacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments