Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı catismak

Rüyada silahlı catismak

Rüyada silahlı catismak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada silahlı catismak gördüyseniz:

  • Estetik, eğence ya da entelektüel başlıklarda fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada kendini silahla vurulduğunu görmek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine işarettir.

Rüyada silahla omzundan vurulduğunu görmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada silahlı biri görmek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki silah görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına delalettir.

Rüyada silahla başkasının vurulduğunu görmek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada başkasının silah kullandığını görmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, insanlarla tartışacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahlı çatıştığını görmek üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada silahla çatışmak yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments