Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla çatışmak

Rüyada silahla çatışmak

Rüyada silahla çatışmak maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet eder.

Rüyada silahla çatışmak gördüyseniz:

  • Aşırı duygusallığınızı bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada silahla çatışmak geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada silahlarla çatışmak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, keyfin bozulacağına, Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada askerlerle çatışmak ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada polislerle çatışmak gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada asker olup teröristlerle çatışmak iş dünyasındaki prestijin azalacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına delalet eder.

Rüyada askerde çatışmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asker olmak ve çatışmak huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada biriyle çatışmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, nimetin çoğalacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments