Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının silah kullandığını görmek

Rüyada başkasının silah kullandığını görmek

Rüyada başkasının silah kullandığını görmek hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının silah kullandığını gördüyseniz:

  • Duygusal olabiliriz veya duygusal başlıklı konular ön plana çıkabilir.

Rüyada silah kullanmak yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına yorulur.

Rüyada başkasının silah kullandığını görmek çok sevinçli olaylar yaşayacağına, imkanlarının artacağına, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada silah kullandığını görmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada at arabası kullanmak bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ehliyetsiz araba kullanmak kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine rivayet eder.

Rüyada araba kullanmak hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına tabir olunur.

Rüyada yağmurda araba kullanmak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına işaret eder.

Rüyada ustura kullanmak hem işinde başarılı olacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments