Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı adamlar görmek

Rüyada silahlı adamlar görmek

Rüyada silahlı adamlar görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, dünya malı edineceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine yorulur.

Rüyada silahlı adamlar gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler henüz bahsettiğiniz fikirlerin içindeki dehayı fark etmemiş olabilir.

Rüyada silahli adam öldürmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine delalet eder.

Rüyada silahla adam vurduğunu görmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, arabasını ve toprağının olacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada silahlı adam görmek kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına işarettir.

Rüyada silahlı bir adam görmek büyük zararlar getireceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına delalettir.

Rüyada silahla ateş etmek adam öldürmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eli silahlı adam görmek verdiği sözleri tutacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada silahlı adamlar görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Rüyada silahla adam öldürmek insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments