Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla adam öldürmek

Rüyada silahla adam öldürmek

Rüyada silahla adam öldürmek ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla adam öldürmek gördüyseniz:

  • Siz sadace girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Rüyada silahla adam öldüğünü görmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, yenileneceğine ve can bulacağına tabir olunur.

Rüyada silahli adam öldürmek neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına işarettir.

Rüyada silahla ateş etmek adam öldürmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, küslükleri bitireceğine, ayıplanacağına inanılır.

Rüyada adam silahla öldürmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla adam öldürmek mutsuz ve huzursuz olacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla adam vurduğunu görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, iş sahibi olacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına inanılır.

Rüyada silahlı adamlar görmek variyet sahibi olacağına, borçların kapanacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahlı adamlar tarafından kaçırılmak çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments