Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla vurulmaya çalışmak

Rüyada silahla vurulmaya çalışmak

Rüyada silahla vurulmaya çalışmak zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, kırılan kalbin onarılacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, üzüntü yaşamaya rivayet etmektedir.

Rüyada silahla vurulmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Romantik belirsizliklerde ya da duygusal konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada silahla vurulmaya çalışmak zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına işaret eder.

Rüyada silahla vurulan görmek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, kötü işlere girmeyeceğine alamet eder.

Rüyada silahla vurulup yaralandığını görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, kendisini yıpratacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Rüyada silahla vurularak ölmek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla vurulmamak çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla vurulan birini görmek ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini silahla vurulmuş görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla vurulan insan görmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, bunun farkına varacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments