Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla vurulmaya çalışılmak

Rüyada silahla vurulmaya çalışılmak

Rüyada silahla vurulmaya çalışılmak sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, işlerini yoluna sokacağına, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, yaşam refahının düşeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla vurulmaya çalışılmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda şartlarınızı dayatmak konusunda ısrarcı olacağınız kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada silahla vurulmaya çalışılmak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına tabir olunur.

Rüyada silahla vurulup yaralandığını görmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine delalettir.

Rüyada silahla vurularak ölmek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada silahla vurulanı görmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, dileklerin yerine geleceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına işarettir.

Rüyada birinin silahla vurularak öldüğünü görmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, geçim derdine düşeceğine alamet eder.

Rüyada silahla vurularak öldüğünü görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada silahla vurulan adam görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada silahla vurulmaya çalışmak maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments