Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla vurulan görmek

Rüyada silahla vurulan görmek

Rüyada silahla vurulan görmek aile saadetinin artacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada silahla vurulan gördüyseniz:

  • Gereken koşulları oluşturmadan ilerlemek yanlış olabilir.

Rüyada silahla vurulup ölmek anne baba dualarının alınacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına işaret eder.

Rüyada kendini silahla vurulurken görmek üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla vurulmaya çalışmak yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada silahla vurularak öldürülmek maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla vurulmaya çalışılmak kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla vurulup kan görmek maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, tersliklerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada birinin silahla vurularak öldüğünü görmek ferah bir haneye sahip olunacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine delalet eder.

Rüyada silahla vurulmamak şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, yeni bir semte taşınılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments