Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayın evrelerini görmek

Rüyada ayın evrelerini görmek

Rüyada ayın evrelerini görmek maddi olarak güç kaybedeceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, Allah yolunda ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada ayın evrelerini gördüyseniz:

  • Dikkatini çekmek istediğiniz kişiler varsa, daha çok çalışmanız gerekiyor.

Rüyada ayın evrelerini görmek maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayın yaklaştığını görmek hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada ayın içinde kabe görmek sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, işlerinin rast gideceğine alamet eder.

Rüyada ayın ikiye ayrıldığını görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ramazan ayında oruç tutmadığını görmek hayırlı bir terfi alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada ayının öldüğünü görmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada ramazan ayında oruç tutmak bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, kalp kırıklığı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekim ayını görmek yaşamın daha kolay hale geleceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments