Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayın harfi görmek

Rüyada ayın harfi görmek

Rüyada ayın harfi görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, kudretinin yerine geleceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, göğüs germek zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada ayın harfi gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayabilecek ne varsa işleme koyabilirsiniz.

Rüyada ayın harfi görmek eğlenceli mekânlara gideceğine, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, evliyseniz eşle iyi geçime işaret eder.

Rüyada nisan ayında kar yağdığını görmek düşmanlarımızı alt etmeye, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, çaresiz durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada kasım ayında kar görmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, iş güç sahibi olacağına delalettir.

Rüyada ayın parçalanması görmek haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayın batışını görmek çok önemli başarılar elde edileceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına işarettir.

Rüyada ayının ısırdığını görmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine alamet eder.

Rüyada kış ayını görmek kulluk derecesinin artmasına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada ağustos ayında kar görmek işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments