Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayın fotoğrafını çekmek

Rüyada ayın fotoğrafını çekmek

Rüyada ayın fotoğrafını çekmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayın fotoğrafını çekmek gördüyseniz:

  • Gizli ajandası olan kişilere dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada ayın fotoğrafını çekmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayın resmini çekmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, durumunuzun iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada fotoğraf çekmek istemek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, onu dinleyeceğine, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına yorulur.

Rüyada gökyüzünün fotoğrafını çekmek hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, önünün açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada fotoğraf çekmek ve çekinmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına delalet eder.

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çekmek ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, geçimin kolaylaşacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına alamet eder.

Rüyada ağaç fotoğrafı çekmek gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine işarettir.

Rüyada başkası tarafından fotoğraf çekmek kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments