Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayın etrafında yıldız görmek

Rüyada ayın etrafında yıldız görmek

Rüyada ayın etrafında yıldız görmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, üzüntülerin biteceğine, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine yorulur.

Rüyada ayın etrafında yıldız gördüyseniz:

  • Ateşli tartışmaların üzerine benzinle gitmemekte ya da seyahatler esnasında dikkatli olmakta fayda var.

Rüyada ayın etrafında yıldız görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada evin etrafında köpek görmek üzüntülerini ve acılarını unutacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, kime gideceğine delalet eder.

Rüyada ateşin etrafında toplanmak güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına delalettir.

Rüyada etrafa pislemek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada caminin etrafını temizlemek yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, her konuda gelişme gösterileceğine işaret eder.

Rüyada etrafı temizlemek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, düşmanına galip geleceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada masa etrafında oturmak kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada hortumla etrafı yıkamak sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments