Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla vurulan adam görmek

Rüyada silahla vurulan adam görmek

Rüyada silahla vurulan adam görmek manevi yönlerinin güçleneceğine, zor durumların biteceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, daha çok iş yapacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, herkesin rahat edeceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla vurulan adam gördüyseniz:

  • Fırsatları değerlendirmekte tereddütünüz olmamalıdır.

Rüyada silahla vurulan adam görmek sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, cesaretinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada silahla vurulanı görmek hayırlı kapılara ulaşacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine inanılır.

Rüyada silahla vurulan görmek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, büyük başarılar kazanılacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine işarettir.

Rüyada silahla vurularak ölmek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada kendini silahla vurulmuş görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada kendini silahla vurulurken görmek onlardan medet umacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına işarettir.

Rüyada silahla vurulmaya çalışmak çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, süzüleceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Rüyada silahla vurularak yaralanmak bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments