Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini silahla vurulurken görmek

Rüyada kendini silahla vurulurken görmek

Rüyada kendini silahla vurulurken görmek çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini silahla vurulurken gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sosyal ilişkileriniz iş yaşamınız ya da özel hayatınız açısından çeşitli faydalar oluşturabilir.

Rüyada silahla vurulan görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahla vurulmamak kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, kimseye borçlanmayacağına delalettir.

Rüyada silahla vurulup ölmemek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işaret eder.

Rüyada kendini silahla vurulurken görmek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla vurulan insan görmek tasaların ve üzüntülerin biteceğine, rahatının ve gelirinin artacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına yorulur.

Rüyada silahla vurularak yaralanmak yaşamına renk geleceğine, sorunların atlatılacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına işaret eder.

Rüyada silahla vurulmaya çalışmak kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, geçiminin kolaylaşacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla vurulup kan görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, dedikoduya alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments