Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla vurulup ölmemek

Rüyada silahla vurulup ölmemek

Rüyada silahla vurulup ölmemek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada silahla vurulup ölmemek gördüyseniz:

  • Geçmiş deneyimlerinize güvenebilirsiniz.

Rüyada silahla vurulacağını görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada silahla vurulan adam görmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada silahla vurularak öldüğünü görmek bereket ve mutluluk elde edeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla vurulmaya çalışmak dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini silahla vurulmuş görmek rızkın kesilmeyeceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada silahla vurulan görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, akıllı adımlar atacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine rivayet eder.

Rüyada silahla vurulan insan görmek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine inanılır.

Rüyada silahla vurulan birini görmek güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments