Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla vurulanı görmek

Rüyada silahla vurulanı görmek

Rüyada silahla vurulanı görmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, elindeki malların gideceğine, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada silahla vurulanı gördüyseniz:

  • Maceraya atılmak istediğiniz konularda seçeneklere sahipsiniz.

Rüyada silahla vurulan adam görmek hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla vurulacağını görmek dolayısıyla geleceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla vurulan görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine işaret eder.

Rüyada birinin silahla vurularak öldüğünü görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına delalet eder.

Rüyada silahla vurularak yaralanmak ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına tabir olunur.

Rüyada silahla vurularak öldüğünü görmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize alamet etmektedir.

Rüyada silahla vurulup ölmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına alamet eder.

Rüyada silahla vurularak öldürülmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, üzüntünden sağlığından olacağına, onu hayallerine kavuşturacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments